Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst Infinity gyűrű körbe köves
Ezüst Infinity gyűrű körbe köves
18 900 Ft
NEW

Ezüst Infinity gyűrű körbe köves

Ezt a 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült Infinity, azaz végtelen gyűrűt apró, ragyogó cirkónia kövek díszítik, amelyek körbeölelik az ékszer teljes felületét. A kövek elegáns csillogása különleges fényt kölcsönöz a gyűrűnek, amely így ideális választás lehet esküvői, ünnepi alkalmakra vagy akár eljegyzési gyűrűként is. Az aprólékos kidolgozás és a finoman csillogó cirkóniák igazán exkluzív megjelenést adnak az ékszernek.

Ez az ezüst gyűrű eleganciája miatt önmagában is lenyűgöző, de más ezüst ékszerekkel kombinálva is kiválóan mutat. Finom csillogása miatt a visszafogott, de elegáns megjelenést kedvelők számára tökéletes választás.

Stílustipp: Viseld ezt a gyűrűt egy egyszerű, elegáns ruhával, például egy fekete koktélruhával, hogy a cirkónia kövek ragyogása igazán érvényesüljön. Esküvőkön, bálokon vagy ünnepi eseményeken különösen látványos, de akár egy romantikus vacsorára is ideális. A gyűrűt halmozhatod is az ujjadon más gyűrűkkel, így igazán egyedi stílust alakíthatsz ki magadnak.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
18 900 Ft
Bonus point : 284 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Súly
2.3 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
292168
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products