Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst nyitott karperec gyöngyház szív
Ezüst nyitott karperec gyöngyház szív
49 420 Ft
NEW

Ezüst nyitott karperec gyöngyház szív

Ez az ezüst merev karkötő 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, ródiumozott bevonattal, hogy hosszú távon megőrizze fényét és ellenálljon az oxidációnak. A nyitott kialakítású karperec végén gyöngyház díszítések találhatók, amelyek kifinomult és elegáns megjelenést biztosítanak. A gyöngyház puha, természetes fényét az ezüst hideg csillogásával kombinálva ez a karkötő igazi eleganciát és időtlen stílust képvisel.

Ez az ékszer tökéletes választás különleges alkalmakkor, például esküvőn vagy elegáns vacsorán, de akár mindennap is hordható, ha egy kis luxust szeretnél csempészni a hétköznapi outfitedbe. A nyitott kialakítás miatt könnyen felvehető és kényelmesen hordható.

Stílustipp: Párosítsd ezt a gyöngyház díszítésű karperecet egy hosszú, elegáns ruhával, hogy a finom részletek igazán kiemelkedjenek. Tökéletes választás egy nyári eseményre, esküvőre vagy akár egy romantikus vacsorára. A hétköznapokban egy egyszerű fehér blúzzal is jól mutat, hogy a gyöngyház finom ragyogása érvényesüljön.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
49 420 Ft
Bonus point : 741 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/átmérő
6 cm
Súly
9.5 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Plusz infó
Díszdobozban szállítjuk
Article No.
292706
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products