Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst tenisz karkötő színes kövekkel
Ezüst tenisz karkötő színes kövekkel
23 750 Ft
NEW

Ezüst tenisz karkötő színes kövekkel

Ez a 925-ös tisztaságú Sterling ezüst tenisz karkötő ródiumozott bevonattal a stílusos megjelenés és a tartósság tökéletes kombinációja. A ródium bevonat nemcsak ellenállóbbá teszi az ékszert, de megakadályozza annak elszíneződését is, így hosszan megőrzi ragyogó fényét.

A karkötőt különféle színű, ragyogó kövek díszítik, amelyek játékosságot és egyediséget kölcsönöznek ennek a klasszikus dizájnnak. A színes kövek kiemelik az ezüst karkötő finomságát, és minden mozdulatoddal magadra vonzod a figyelmet. Ideális választás, ha egy olyan kiegészítőt keresel, amely egyszerre elegáns és fiatalos.

Ez a karkötő kiváló választás különleges alkalmakra, például egy elegáns vacsorára vagy egy ünnepi eseményre. Ugyanakkor a mindennapokban is bátran viselheted, hiszen a színes kövek vidámságot sugároznak, és könnyedén feldobják a hétköznapi öltözékedet. Könnyen kombinálható más ezüst ékszerekkel vagy akár minimalista darabokkal is.
Viseld ezt a tenisz karkötőt egy könnyed nyári ruhával vagy egy elegáns blézerrel, hogy a színek ragyogása igazán érvényesülni tudjon. Ideális választás nappali eseményekre vagy esti összejövetelekre, amikor egy kis extra színt vinnél a megjelenésedbe.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
23 750 Ft
Bonus point : 356 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Állítható
igen 15-22 cm között
Súly
3.7 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
292707
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products