Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst kígyó gyűrű
Ezüst kígyó gyűrű
14 990 Ft
NEW

Ezüst kígyó gyűrű

Ez az egyedi ezüst kígyó gyűrű igazi különlegesség, amely 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, és hipoallergén. A kígyó motívum évezredek óta az újjászületés, a bölcsesség és a rejtett erő szimbóluma, így viselése különleges jelentéssel bírhat. A gyűrű finom kidolgozása és részletgazdag mintázata igazán figyelemfelkeltő, ugyanakkor elegáns. Ez a darab tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik az egyedi, mégis visszafogott ékszereket.

A kígyó formája szorosan körbefonja az ujjat, így erőt és magabiztosságot sugároz, ugyanakkor a finom ezüst csillogásnak köszönhetően elegáns és nőies marad. Viselheted ezt a gyűrűt különleges alkalmakra vagy akár mindennap, ha szeretnél valami különlegeset csempészni a megjelenésedbe.

Stílustipp: Párosítsd ezt a kígyó motívumos gyűrűt egy letisztult, egyszerű ékszerekkel, hogy a gyűrű legyen a fő ékszered. Tökéletes választás egy modern, minimalista összeállításhoz, például egy fekete ruhához vagy fehér blúzhoz. Ha valami merészebbre vágysz, viseld sötét színekkel és vagány kiegészítőkkel, hogy még jobban kihangsúlyozd a gyűrű különlegességét.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
14 990 Ft
Bonus point : 225 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Súly
2 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
292709
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products