Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst szív ékszer szett nyakék fülbevalóval gyöngyház
Ezüst szív ékszer szett nyakék fülbevalóval gyöngyház
29 990 Ft
NEW

Ezüst szív ékszer szett nyakék fülbevalóval gyöngyház

Ez a lenyűgöző ékszer szett 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, és ródiumozott bevonattal van ellátva, hogy megakadályozza az oxidációt és hosszan megőrizze ragyogását. A szív medálos nyakéket és a szív alakú fülbevalót elegáns gyöngyház díszíti, amely különleges, mégis időtlen megjelenést biztosít. A gyöngyház finom, lágy csillogása kiemeli az ékszer eleganciáját, míg a ródiumozott ezüst tartóssá és ellenállóvá teszi a szettet. A nyakék és a fülbevaló harmonikus párosítása bármilyen különleges eseményre tökéletes választás, de akár a mindennapi elegancia részeként is viselhető.

Ez a szett különösen jól mutat esküvőkön, ünnepi vacsorákon vagy bármilyen elegáns eseményen, ahol fontos, hogy az ékszer kifinomult és időtlen legyen. A gyöngyház természetes szépsége és a letisztult ezüst kombinációja egyensúlyt teremt a klasszikus és modern stílus között.

Stílustipp: Viseld ezt a szettet egy elegáns fehér vagy pasztellszínű ruhával, hogy a gyöngyház szépsége és az ezüst ragyogása igazán érvényesülni tudjon. Különösen esküvőkön vagy elegáns vacsorákon ajánlott, ahol a kifinomultság kulcsfontosságú.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
29 990 Ft
Bonus point : 450 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Állítható
igen, 40 cm és 45 cm között
Súly
4.5 gr
Zár típusa
stekkeres (beszúrós)
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
292711
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products