Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst ékszer szett fülbevaló medállal
Ezüst ékszer szett fülbevaló medállal
39 990 Ft
NEW

Ezüst ékszer szett fülbevaló medállal

Ez a 925-ös tisztaságú Sterling ezüst ékszer szett, amely ródiumozott bevonattal rendelkezik, tökéletesen elegáns választás bármilyen alkalomra. A finoman kidolgozott medál és a hozzá illő fülbevaló diszkrét, mégis kifinomult megjelenést kölcsönöz viselőjének. A ródiumozott bevonat megakadályozza az oxidációt, így az ékszerek hosszú ideig megőrzik eredeti fényüket.

A szett visszafogott, klasszikus formái miatt könnyen illeszkedik bármilyen öltözékhez, legyen szó hétköznapi vagy formális eseményekről. A fülbevaló kényelmes, mégis elegáns megjelenést biztosít, míg a medál finom, letisztult vonalvezetése kiemeli a nyakvonal szépségét.

Ez a szett kiválóan illeszkedik azokhoz a nőkhoz, akik szeretik az egyszerű, de mégis figyelemfelkeltő ékszereket. Tökéletes választás munkahelyi környezetben vagy hivatalos eseményeken, ahol az elegancia elengedhetetlen. A medál finom kialakítása miatt egy különleges nyakláncon is jól mutat, míg a fülbevaló önmagában is elegáns.
Stílustipp: Viseld ezt az ezüst szettet egy elegáns estélyi ruhával vagy egy elegáns blúzzal, hogy hangsúlyozd az ékszerek finomságát és eleganciáját. Kiváló választás esküvőkre, üzleti találkozókra vagy különleges alkalmakra.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
39 990 Ft
Bonus point : 600 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Hossz
2,2 cm
Súly
5.7 gr
Zár típusa
patentzáras
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
292712
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products