Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst kígyó fülbevaló gömbzárral
Ezüst kígyó fülbevaló gömbzárral
13 990 Ft
NEW

Ezüst kígyó fülbevaló gömbzárral

Ez az ezüst kígyó fülbevaló nem csak divatos, hanem erős szimbolikával is bír. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén fülbevaló egyediséget és rejtett erőt sugároz. A kígyó motívum az újjászületés, a bölcsesség és a védelem szimbóluma, így viselése mélyebb jelentéssel bírhat. A fülbevaló gömbzáras kialakítása kényelmes és biztonságos, így biztos lehetsz benne, hogy egész nap kényelmesen viselheted, anélkül, hogy aggódnod kellene miatta.

Ez a kígyó fülbevaló modern és egyedi megjelenést kölcsönöz, amelyet különleges eseményeken vagy akár mindennap is viselhetsz. A finom kidolgozás és a kígyó formája figyelemfelkeltő, de nem túlzó, így bármilyen stílushoz illik. Ha szereted a különleges, szimbolikus ékszereket, ez a darab tökéletes választás lehet számodra.

Stílustipp: Párosítsd ezt a kígyó motívumos fülbevalót egy sötét, vagány szettel, például fekete bőrkabáttal és szűk farmerral, hogy igazán kihangsúlyozd az ékszer egyediségét. Ha egy kicsit elegánsabbra vágysz, viseld egy egyszerű, minimalista ruhával, hogy a fülbevaló legyen a központi elem a megjelenésedben.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
13 990 Ft
Bonus point : 210 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
1,3 cm
Súly
1.8 gr
Zár típusa
beszúrós gömbzárral
Certifikát
igen
Article No.
292714
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products