Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst virág fülbevaló gömbzárral
Ezüst virág fülbevaló gömbzárral
12 280 Ft
NEW

Ezüst virág fülbevaló gömbzárral

Ez a finoman kidolgozott ezüst virág fülbevaló a természet és az elegancia tökéletes ötvözete. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén ékszer érzékeny bőrűek számára is ideális választás. A virág motívum a természet örök szépségét és a nőiesség kibontakozását jelképezi, míg a gömbzáras kialakítás biztonságot és kényelmet nyújt a mindennapi viselet során. Ez a darab kifinomult eleganciát kölcsönöz, anélkül, hogy túlzó lenne, így bármilyen alkalomra tökéletes választás.

A fülbevaló finom részletei a klasszikus eleganciát idézik, miközben a virág motívum fiatalos és vidám hangulatot áraszt. Legyen szó egy romantikus sétáról, egy nyári vacsoráról, vagy akár egy hétköznapi megjelenésről, ez a fülbevaló minden összeállításhoz tökéletesen illik. A virág forma játékosságot visz a megjelenésedbe, miközben az ezüst csillogása kifinomult eleganciát sugároz.

Stílustipp: Párosítsd ezt a virág motívumos fülbevalót egy könnyed, virágmintás nyári ruhával, hogy igazán természetes és üde megjelenést kapj. Vagy viseld egyszerű, letisztult ruhákkal, hogy a fülbevaló virágos dizájnja kiemelkedhessen. Tökéletes választás egy szabadtéri eseményre vagy akár mindennapi viseletként is. Gyerekeknek is ajánlott, mivel a gömbzár biztonságossá teszi a viselést.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
12 280 Ft
Bonus point : 184 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/átmérő
0,7 cm
Súly
1.6 gr
Zár típusa
beszúrós gömbzárral
Certifikát
igen
Article No.
292717
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products