Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst szív patentzáras fülbevaló
Ezüst szív patentzáras fülbevaló
16 990 Ft
NEW

Ezüst szív patentzáras fülbevaló

Ez az ezüst szív fülbevaló tökéletes választás minden romantikus lélek számára. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén ékszer finom eleganciát sugároz, miközben a szív motívum az érzelmek és a szeretet szimbóluma. A patentzáras kialakítás kényelmes és biztonságos viseletet nyújt, így ideális mindennapi kiegészítőként is. A szív forma egyszerű, de mégis figyelemfelkeltő, ami különlegessé teszi ezt a fülbevalót.

Ez a fülbevaló tökéletes ajándék lehet szeretteid számára, de ha magadnak választod, akkor is garantáltan szeretni fogod. A szív motívum soha nem megy ki a divatból, így bármilyen alkalomra viselheted, legyen szó romantikus vacsoráról, baráti összejövetelről vagy akár egy egyszerű hétköznapi eseményről. Ez a fülbevaló finom csillogása és egyszerű eleganciája minden alkalomhoz illik.

Stílustipp: Viseld ezt a szív motívumos fülbevalót egy elegáns, piros vagy rózsaszín ruhával, hogy igazán romantikus és kifinomult megjelenést érj el. Párosíthatod egy finom ezüst nyaklánccal vagy karkötővel, hogy teljes legyen az összhang. Ez a fülbevaló tökéletes kiegészítője lehet bármilyen romantikus eseménynek vagy különleges alkalomnak.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
16 990 Ft
Bonus point : 255 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
2,5 cm az egész fülbevaló
Súly
2.4 gr
Zár típusa
patentzáras
Certifikát
igen
Article No.
292718
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products