Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst fülbevaló végtelen jellel
Ezüst fülbevaló végtelen jellel
22 990 Ft
NEW

Ezüst fülbevaló végtelen jellel

Az ezüst fülbevaló végtelen jellel a soha véget nem érő harmónia és összhang jelképe. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén ékszer kifinomult és elegáns, mégis modern. A végtelen jel egyszerűsége és időtlen formája miatt ez a fülbevaló tökéletes kiegészítője lehet bármilyen ruházatnak, legyen szó mindennapi viseletről vagy egy különleges alkalomról. A végtelen szimbólum a végtelen lehetőségeket, szeretetet és összetartozást is kifejezheti, így akár szimbolikus ajándéknak is remek választás lehet.

Ez a fülbevaló nemcsak finoman elegáns, de a modern dizájn szerelmeseinek is tökéletes választás, akik egyszerű, de különleges kiegészítőket keresnek. A formája miatt remekül illeszkedik az arc vonalaihoz, és könnyedén párosítható más ékszerekkel is, így rugalmasan alakítható a saját stílusodhoz.

Stílustipp: Párosítsd ezt a fülbevalót egy végtelen szimbólumot ábrázoló nyaklánccal vagy gyűrűvel a harmonikus megjelenés érdekében. Viseld egyszerű, letisztult ruhákkal, például egy fehér blúzzal vagy egy fekete ruhával, hogy az ékszer formája igazán érvényesülhessen. Remek választás lehet egy hivatalos eseményre, de hétköznapokon is hordhatod, ha valami egyedit szeretnél viselni.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
22 990 Ft
Bonus point : 345 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
1,6 cm
Súly
3.5 gr
Zár típusa
francia zár
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
292720
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products