Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst kereszt fülbevaló lógós
Ezüst kereszt fülbevaló lógós
14 650 Ft
NEW

Ezüst kereszt fülbevaló lógós

Az ezüst lógós kereszt fülbevaló egyedi eleganciát hoz a hétköznapi és az alkalmi öltözetekbe egyaránt. A 925-ös Sterling ezüst anyaga tartósságot és magas minőséget biztosít, miközben a kereszt forma klasszikus szimbolikát hordoz. A lógós kialakítás lágy mozgást ad a fülbevalónak, ami egyediségét és nőiességét erősíti.

Ez a fülbevaló tökéletes azok számára, akik szeretik a minimalista ékszereket, de egy kis extra részletet keresnek a megjelenésükben. A kereszt motívum évszázadok óta a hit és az erő szimbóluma, így ez a darab nemcsak esztétikailag szép, hanem jelentéssel is bír. Az ezüst kereszt visszafogott fényével kiemeli a viselője arcát, anélkül, hogy túlzottan feltűnő lenne, így könnyedén illeszkedik bármilyen stílushoz. A lógós kialakítás eleganciát sugall, ugyanakkor könnyed mozgásával dinamikát is visz a megjelenésbe.

Stílustipp: Kombináld ezt a fülbevalót egyszerű, de elegáns ruhadarabokkal, mint például egy blúz vagy egy estélyi ruha, hogy a fülbevaló letisztult kereszt alakja és mozgása igazán érvényesüljön.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
14 650 Ft
Bonus point : 220 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Hossz
3 cm
Súly
1.8 gr
Zár típusa
patentzáras
Certifikát
igen
Article No.
292721
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products