Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst fülbevaló zöld cirkónia szívvel
Ezüst fülbevaló zöld cirkónia szívvel
24 990 Ft
NEW

Ezüst fülbevaló zöld cirkónia szívvel

Ez az ezüst fülbevaló zöld cirkónia szívvel tökéletes választás, ha szereted az egyedi és figyelemfelkeltő ékszereket. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén darab szív alakja romantikát és érzékenységet sugároz, míg a zöld kő frissességet és egyediséget kölcsönöz a fülbevalónak. A zöld szín a természet és a harmónia szimbóluma, ami különleges jelentést ad ennek az ékszernek. A szív forma mindig is a szeretet és a törődés jelképéül szolgált, így viselése igazán személyes és mély üzenetet hordozhat.

Ez az ékszer könnyed eleganciát visz a mindennapokba, de különleges alkalmakkor is viselheted. A zöld kő és az ezüst kombinációja modern, mégis klasszikus megjelenést nyújt, amely időtálló darabbá teszi ezt a fülbevalót. Akár egy romantikus vacsorára, akár egy baráti találkozóra készülsz, ezzel a fülbevalóval garantáltan lenyűgöző leszel.

Stílustipp: Párosítsd ezt a zöld szív fülbevalót egy zöld vagy fehér ruhával, hogy kiemeld a fülbevaló színét és formáját. Tökéletes választás egy nyári eseményre vagy egy tavaszi összejövetelre, amikor a természet színeihez illeszkedő kiegészítőket szeretnél viselni, de idén ősszel is szupertrendi lehetsz benne. Vagy kombináld egyszerűbb darabokkal, hogy a fülbevaló legyen a központi eleme a megjelenésednek.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
24 990 Ft
Bonus point : 375 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
2,5 cm az egész fülbevaló
Súly
4.9 gr
Zár típusa
francia zár
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
292722
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products