Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Zöld köves kis karika ezüst fülbevaló
Zöld köves kis karika ezüst fülbevaló
23 750 Ft
NEW

Zöld köves kis karika ezüst fülbevaló

Ez az ezüst zöld köves kis karika fülbevaló a klasszikus karika forma és a zöld kő modern frissességének tökéletes ötvözete. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén ékszer eleganciát és stílust sugároz, miközben a zöld kő vibráló színe különleges ragyogást kölcsönöz neki. A karika fülbevalók mindig divatosak maradnak, de a zöld kő egyedi csavart ad ennek a klasszikus formának.

Ez a fülbevaló tökéletesen illeszkedik a mindennapi viselethez, de elég különleges ahhoz is, hogy alkalmakkor is viselhesd. A karika formája könnyedén viselhető, és kényelmes egész nap, míg a zöld kő különleges hangsúlyt ad minden szettnek. Ez a darab tökéletes választás, ha szeretnél egy kis színt vinni a megjelenésedbe anélkül, hogy túlzó lenne.

Stílustipp: Viseld ezt a karika fülbevalót egy elegáns, zöld árnyalatú ruhával, hogy kiemeld a kő színét. Tökéletes kiegészítője egy hétvégi kirándulásnak vagy egy esti vacsorának. Kombináld egyszerű, letisztult darabokkal, hogy a fülbevaló kerüljön a figyelem középpontjába, és egy elegáns, de mégis hétköznapi megjelenést érj el.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
23 750 Ft
Bonus point : 356 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/átmérő
1,6 cm
Súly
3.4 gr
Zár típusa
francia zár
Certifikát
igen
Article No.
292723
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products