Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst karika fülbevaló finom vésettel
Ezüst karika fülbevaló finom vésettel
23 750 Ft
NEW

Ezüst karika fülbevaló finom vésettel

Ez a letisztult karika fülbevaló 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, és ródiumozott bevonattal rendelkezik, ami biztosítja, hogy idővel se veszítse el ragyogását.

A karika fülbevalók soha nem mennek ki a divatból, klasszikus formájuk és időtlen megjelenésük miatt bármilyen alkalomhoz tökéletesek lehetnek. A közepes méretű, finoman kidolgozott darabok elég visszafogottak ahhoz, hogy mindennapi viseletként szolgáljanak, ugyanakkor elég elegánsak ahhoz, hogy esti programokon is megállják a helyüket.

Ez az ékszer bármilyen stílushoz illik, legyen szó egy lezser hétköznapi szettről, irodai öltözetről, vagy akár egy esti buliról. Egyszerű formája miatt könnyedén kombinálható más ezüst ékszerekkel is.

Stílustipp: Viseld ezt a kő nélküli fülbevalót egy elegáns, feltűzött frizurával és egy visszafogott nyaklánccal. Tökéletes kiegészítője lehet egy üzleti találkozónak, egy baráti vacsorának vagy egy romantikus randevúnak is. Ha feltűnőbb megjelenésre vágysz, párosítsd több karika fülbevalóval, hogy bohém hatást érj el, vagy akár fűzd rá a kedvenc medálod.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
23 750 Ft
Bonus point : 356 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/átmérő
4 cm
Súly
3.5 gr
Zár típusa
patentzáras
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
292725
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products