Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst eljegyzési gyűrű szett 2 darabos
Ezüst eljegyzési gyűrű szett 2 darabos
26 580 Ft
NEW

Ezüst eljegyzési gyűrű szett 2 darabos

Ez az elegáns, 2 darabos ezüst eljegyzési gyűrű szett tökéletes választás, ha egy stílusos és kifinomult ékszert keresel magadnak, vagy egy különleges pillanatot szeretnél megpecsételni vele. A szett mindkét darabja 925-ös tisztaságú, Sterling ezüstből készült, ami nemcsak gyönyörűen ragyog, de hipoallergén is, így érzékeny bőrűek számára is ideális. A ródiumbevonatnak köszönhetően a gyűrűk extra tartósságot és csillogást kapnak, ellenállnak az elszíneződésnek, megőrizve hosszú távon is tökéletes fényüket.

Az egyik gyűrű egy klasszikus szoliter gyűrű, egy központi, szögletes csiszolású cirkónia kővel díszített, amely a romantikus eljegyzések klasszikus szimbóluma, míg a másik darab letisztult, minimalista dizájnjával tökéletes kiegészítője lehet bármilyen alkalmi vagy hétköznapi viseletnek. A szett sokoldalúsága miatt egyszerre nyújt eleganciát és praktikumot, akár külön-külön is hordhatod őket, vagy együttesen viselve még látványosabb hatást érhetsz el.

Stílustipp: Viseld őket egymás mellett vagy keverheted más ezüst gyűrűkkel a modern, rétegzett hatásért. Az ilyen kombinációk most igazán trendik, és könnyedén hozzáadhatják az extra csillogást a megjelenésedhez. Válaszd ezt a szettet, ha egyszerre keresel időtálló szépséget és kifinomult stílust!

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
26 580 Ft
Bonus point : 399 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Súly
4.2 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293122
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products