Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst karika fülbevaló lógó cseppel 2in1
Ezüst karika fülbevaló lógó cseppel 2in1
34 990 Ft
NEW

Ezüst karika fülbevaló lógó cseppel 2in1

Ez a különleges 925-ös tisztaságú Sterling ezüst karika fülbevaló egy extra csavart visz a klasszikus formába, hiszen egy finom csepp alakú medál lóg róla, amely egyedi és elegáns megjelenést biztosít. A ródium bevonat megőrzi az ékszer fényét és tartósságát, így az hosszú időn át gyönyörű marad. A csepp alakú díszítés nőies és finom eleganciát sugároz, amely könnyedén feldobja az egyszerűbb outfiteket is.

Ez a fülbevaló tökéletes választás azoknak, akik szeretik a klasszikus darabokat egy kis modern csavarral. Az apró lógó csepp forma könnyed mozgást ad az ékszernek, amely minden mozdulattal finoman megcsillan. A csepp díszt le is veheted a fülbevalóról, így lényegében egy pár fülbevalóval 2 különböző stílusú ékszert kapsz.

Stílustipp: Ezt a fülbevalót viselheted egy elegáns, esti rendezvényen, vagy akár egy romantikus vacsorán is. Párosítsd egy hosszú, csipkés ruhával vagy egy letisztult koktélruhával, hogy a csepp alakú díszítés igazán kiemelkedjen. Hétköznapokon viseld egyszerű farmerrel és inggel, ha egy kis extra eleganciát szeretnél a mindennapi szettedbe.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
34 990 Ft
Bonus point : 525 Ft
Details


Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Hossz
3,5 cm
Súly
6.4 gr
Zár típusa
francia zár
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293132
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products