Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst lógós szív fülbevaló
Ezüst lógós szív fülbevaló
23 740 Ft
NEW

Ezüst lógós szív fülbevaló

Ez a lógós ezüst fülbevaló szív motívummal tökéletes kiegészítője lehet egy romantikus, mégis elegáns megjelenésnek. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén ékszer könnyedén kombinálható bármilyen öltözékkel. A lógós kialakítás nőies és játékos, míg a szív forma a szeretet és az érzelmek szimbóluma, így ez a fülbevaló ideális választás lehet, ha valami romantikusat keresel.

Ez a bedugós fülbevaló nemcsak különleges alkalmakra, hanem mindennapi viseletre is tökéletes választás. A lógós kialakítás mozgást ad a fülbevalónak, így minden lépésnél finoman csillog, ami eleganciát és életvidámságot sugároz. Legyen szó randevúról, egy baráti összejövetelről vagy akár egy hivatalos eseményről, ezzel a fülbevalóval garantáltan romantikus és figyelemfelkeltő leszel.

Stílustipp: Viseld ezt a szív motívumos lógós fülbevalót egy elegáns koktélruhával vagy egy finom blúzzal és szoknyával, hogy romantikus és nőies megjelenésed legyen. Párosíthatod más szív alakú ékszerekkel, vagy akár egy egyszerű ezüst nyaklánccal is, hogy a fülbevaló legyen a fő hangsúly az outfitedben.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
23 740 Ft
Bonus point : 356 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
2,3 cm
Súly
2.9 gr
Zár típusa
stekkeres (beszúrós)
Certifikát
igen
Article No.
293133
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products