Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst csepp fülbevaló gömbzáras
Ezüst csepp fülbevaló gömbzáras
15 990 Ft
NEW

Ezüst csepp fülbevaló gömbzáras

Ez a 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült csepp fülbevaló ródiumozott bevonattal egyszerre időtlen és elegáns darab. A ródium bevonat biztosítja az ékszer fényének tartósságát és védelmet nyújt az oxidáció ellen, így hosszú ideig ragyogó marad. A letisztult csepp forma finoman követi az arc vonalait, lágyan megnyújtva azt, így még elegánsabbá teszi viselőjét. A gömbzáras kialakítás kényelmes viseletet biztosít, és garantálja, hogy a fülbevaló mindig biztonságosan a helyén maradjon.

Ez a darab tökéletes választás azok számára, akik szeretik a minimalista, mégis elegáns megjelenést. Nagyszerű választás munkahelyi találkozókra vagy hivatalos eseményekre, de egy esti vacsorán vagy színházi előadáson is kifogástalanul mutat. A finom, visszafogott dizájn miatt könnyen kombinálható más ékszerekkel, de önmagában viselve is eleganciát sugároz.

Stílustipp: Viseld ezt a csepp fülbevalót egy klasszikus, fehér blúzzal vagy egy letisztult, sötét ruhával, hogy kiemeld az ékszer egyszerű, mégis figyelemfelkeltő megjelenését. Ideális kiegészítő a mindennapi eleganciához és különleges alkalmakra egyaránt.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
15 990 Ft
Bonus point : 240 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Hossz
1 cm
Súly
2.2 gr
Zár típusa
beszúrós gömbzárral
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293134
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products