Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst karika fülbevaló lógó szívvel
Ezüst karika fülbevaló lógó szívvel
29 990 Ft
NEW

Ezüst karika fülbevaló lógó szívvel

Ez a romantikus hangulatú ezüst karika fülbevaló lógó szívvel a szív formájú díszítés és a letisztult dizájn ötvözetével válik igazán különlegessé. A 925-ös Sterling ezüstből készült karika stabil alapot ad, míg a finoman lógó szív forma játékosságot és érzelmeket hoz a megjelenésbe.

Az ezüst felület természetes fénye elegáns és időtálló, így tökéletesen illik bármilyen stílushoz. Viselheted akár egy romantikus vacsorán, de a mindennapokban is különleges kiegészítője lehet bármelyik szettednek. Az egyszerű karika fülbevaló mindig divatos, a szív pedig gyengédséget és szeretetet sugároz. A fülbevaló eleganciáját és visszafogottságát az ezüst anyag finom csillogása emeli ki, miközben a lógó szív könnyedséget visz bele. Ez a darab különösen alkalmas azok számára, akik szeretnék kifejezni romantikus oldalukat, miközben egy modern és letisztult ékszert viselnek.

Stílustipp: Párosítsd ezt a romantikus fülbevalót egy egyszerű, egyszínű blúzzal vagy elegáns ruhaösszeállítással, hogy az ékszer finom lógó szív formája igazán kiemelkedjen és a figyelem középpontjába kerüljön.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
29 990 Ft
Bonus point : 450 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Hossz
2,5 cm teljes hossz
Súly
3.9 gr
Zár típusa
francia zár
Certifikát
igen
Article No.
293137
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products