Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst lógós fülbevaló csavart spirál
Ezüst lógós fülbevaló csavart spirál
29 990 Ft
NEW

Ezüst lógós fülbevaló csavart spirál

Ez a 925-ös tisztaságú Sterling ezüst csavart spirál alakú fülbevaló ródium bevonattal rendelkezik, ami megőrzi csillogását és ellenáll az oxidációnak. A spirál szimbóluma a végtelenséget és az életerőt jelképezi, így viselője számára frissességet és dinamizmust sugároz. A spirálos forma különleges és modern megjelenést biztosít, amely könnyedén feldobja bármely öltözéket. A fülbevaló lógós kialakítása finom mozgást és eleganciát kölcsönöz, ami minden alkalommal magára vonzza a figyelmet.

Ez a fülbevaló tökéletes választás, ha egy modern, de finom ékszert keresel, amely könnyedén beilleszthető a mindennapi viseletedbe, de különleges alkalmakkor is megállja a helyét.

Stílustipp: Párosítsd ezt a spirál fülbevalót egy egyszerű ruhával, hogy az ékszer formája igazán érvényesüljön. Kiváló választás esti vacsorákhoz, de egy nyári fesztiválon szintén megállja a helyét, ha modern és játékos megjelenésre vágysz. Mivel az ékszer különleges formája a karácsonyfát is idézi, az ünnepek alkalmával is igazán stílusos kiegészítője lehet az outfitednek.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
29 990 Ft
Bonus point : 450 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Hossz
7 cm
Súly
4.7 gr
Zár típusa
beakasztós
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293141
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products