Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst többsoros gyűrű szív kővel
Ezüst többsoros gyűrű szív kővel
22 800 Ft
NEW

Ezüst többsoros gyűrű szív kővel

Ez a különleges ezüst gyűrű egyszerre hordoz romantikus és modern elemeket. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén ékszer tökéletes választás mindennapos viseletre. A gyűrű dizájnjának középpontjában egy elegáns szív áll, ami a szeretetet és az összetartozást szimbolizálja, de ugyanakkor a kifinomultság és a divat is megjelenik benne. A gyűrű szárai pedig egy X-et alkotnak, ami modern és merész megjelenést kölcsönöz a klasszikus ékszernek, így minden stílusban megállja a helyét.

A gyűrű elegáns stílusa miatt bármilyen alkalomra tökéletes választás, legyen szó egy romantikus randiról vagy egy hivatalos eseményről. Könnyedén kombinálható más ékszerekkel, de önmagában is elég karakteres ahhoz, hogy magára vonja a figyelmet. Ráadásul ez az ékszer remek ajándék lehet szeretteidnek, hiszen a szív motívum mindig különleges jelentéssel bír.

Stílustipp: Párosítsd ezt a gyűrűt egy finom, szív alakú medállal, vagy viseld egy elegáns ruha kiegészítőjeként egy különleges eseményen. Egy romantikus vacsorára is ideális választás, vagy akár egy hétvégi kiruccanásra, ahol szeretnéd a nőiességed megragyogtatni.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
22 800 Ft
Bonus point : 342 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/szélesség
0,9 cm
Súly
2.8 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293146
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products