Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst merev karkötő körbe köves
Ezüst merev karkötő körbe köves
59 990 Ft
NEW

Ezüst merev karkötő körbe köves

Ez a gyönyörű, merev karkötő egy igazi ékszerkülönlegesség, amely 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, így hipoallergén tulajdonságai révén érzékeny bőrűek számára is tökéletes. A karperecet körbe csillogó kövek díszítik, amelyek finom ragyogást adnak neki, és bármilyen outfitet azonnal elegánsabbá tesznek. A merev szerkezet biztosítja, hogy a karkötő mindig a helyén maradjon, míg a kövek sugárzó csillogása a nap bármely szakában figyelemfelkeltő lesz.

Ez a karkötő egyszerűségével hódít, ugyanakkor a körbefutó kövek épp elég drámaiságot adnak hozzá ahhoz, hogy egy különleges eseményen is megállja a helyét. Legyen szó egy elegáns vacsoráról, üzleti találkozóról vagy egy színházi előadásról, ez a karkötő garantáltan hozzáad egy kis luxust a megjelenésedhez.

Stílustipp: Párosítsd ezt a karkötőt egy csillogó nyaklánccal vagy fülbevalóval a teljesen harmonikus megjelenés érdekében. Viselheted egyszerűbb ruhákkal is, például egy fekete koktélruhát vagy egy selyemblúzt is feldob vele, de akár farmerrel és blézerrel is elegánsan fog mutatni egy hétköznapi programon. A még egyedibb megjelenésért halmozhatod más karkötőkkel is.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
59 990 Ft
Bonus point : 900 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/átmérő
6,5 cm
Súly
13.1 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293158
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products