Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst gyűrű perec szív
Ezüst gyűrű perec szív
19 990 Ft
NEW

Ezüst gyűrű perec szív

Ennek az 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült gyűrűnek a különlegességét a központi, perec módjára hajtogatott szív minta adja, amelyet apró, színes kövekkel egészítettek ki. A perec a végtelenséget, az összefonódást és a szoros kapcsolatot szimbolizálja, míg a szív az örök szeretetet jelképezi. E két szimbólum együtt finom, mégis jelentéssel teli ékszert alkot, amely különleges ajándék lehet szeretteid számára, vagy akár saját magadnak is egy jelentőségteljes emlékként.

Ez a gyűrű visszafogott eleganciájával könnyedén illeszkedik mindennapi viselethez, de különleges alkalmakkor is tökéletes kiegészítő lehet. Kényelmesen hordható, és jól kombinálható más ezüst vagy szív motívumos ékszerekkel, de egy piros szív gyűrűvel vagy piros szív fülbevalóval is remekül kiegészítik egymást.

Stílustipp: Viseld ezt az ezüst szív gyűrűt egy egyszerű blúzzal vagy egy letisztult ruhával, hogy a finom szív motívum igazán kiemelkedjen. Ajánlott romantikus vacsorákra, randevúkra, vagy akár mindennapi viseletként is, ha szereted, ha az ékszereid mögött jelentés is rejlik.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
19 990 Ft
Bonus point : 300 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Súly
2.5 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293159
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products