Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst Infinity gyűrű rengeteg kővel
Ezüst Infinity gyűrű rengeteg kővel
23 740 Ft
NEW

Ezüst Infinity gyűrű rengeteg kővel

Az ezüst Infinity gyűrű az örökkévalóság és a végtelen szeretet szimbóluma. A gyűrű 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén, és különlegességét a számos apró kő adja, amelyek az egész gyűrűt beborítják, így a fénye minden irányból ragyog. Ez a darab kivételesen csillogó és elegáns, így azoknak ajánlott, akik szeretik, ha ékszereik nem maradnak észrevétlenek.

Az Infinity szimbólum szép jelentéssel bír, és különleges jelentőséget hordozhat például párkapcsolatokban, barátságokban vagy akár önmagunk felé. A kövekkel díszített kialakítás pedig igazán különlegessé és egyedivé teszi ezt a gyűrűt. Ezt a darabot viselve garantáltan minden tekintetet magadra vonzol, legyen szó egy elegáns eseményről, vagy akár egy hétköznapi találkozóról.

Stílustipp: Ez a gyűrű tökéletes választás egy elegáns estélyi ruhához, amikor szeretnéd, hogy az ékszered is csillogjon. Párosítsd egyszerű fülbevalókkal vagy egy vékony, finom nyaklánccal, hogy a gyűrű kapja a fő figyelmet. Viselheted különleges alkalmakkor, vagy ha szeretnél egy kis extra csillogást vinni a mindennapi outfitedbe. Halmozd más gyűrűkkel, az igazán egyedi és trendi hatásért.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
23 740 Ft
Bonus point : 356 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Súly
2.6 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293173
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products