Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst Infinity gyűrű körben szív és cirkónia kövek
Ezüst Infinity gyűrű körben szív és cirkónia kövek
18 900 Ft
NEW

Ezüst Infinity gyűrű körben szív és cirkónia kövek

Ez a lenyűgöző Infinity gyűrű 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, különlegessége, hogy nem csak csillogó cirkónia kövekkel van körberakva, hanem a mintázatot néhány szív forma is díszíti. A szív szimbóluma az örök szeretetet jelképezi, míg a cirkónia kövek finom eleganciát és nőiességet sugároznak. Ez a gyűrű tökéletes választás romantikus alkalmakra, eljegyzési ajándékként vagy akár egy különleges évfordulóra.

A szív és a cirkónia kövek kombinációja időtlen eleganciát képvisel, ami miatt ez a gyűrű minden nő ékszerkollekciójának értékes darabja lehet. Viseld hétköznapokon vagy különleges eseményeken, amikor szeretnéd kiemelni nőies és romantikus oldaladat.

Stílustipp: Párosítsd ezt a gyűrűt egy elegáns, egyszínű ruhával, például egy piros koktélruhában vagy egy egyszerű, fekete outfitben, hogy a szív motívum és a cirkónia kövek csillogása érvényesüljön. Kiváló választás esküvőkre, eljegyzési vacsorákra vagy bármilyen romantikus eseményre. Halmozhatod más gyűrűkkel is, a még egyedibb megjelenésért.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
18 900 Ft
Bonus point : 284 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Súly
2.3 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293178
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products