Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst ékszer szett fülbevaló és medál csepp forma
Ezüst ékszer szett fülbevaló és medál csepp forma
39 990 Ft
NEW

Ezüst ékszer szett fülbevaló és medál csepp forma

Ez a csodás ezüst ékszer szett, amely 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, egy tökéletes választás azok számára, akik szeretik az elegáns, időtálló darabokat. A szett csepp formájú fülbevalóból és nyakláncból áll, amely finom és nőies megjelenést biztosít. A csepp forma az elegancia és a természetesség szimbóluma, amely tökéletes harmóniában van a letisztult ezüst anyaggal, a ragyogó, apró cirkónia kövek pedig csak fokozzák a szépségét.

A szett viselése különleges eseményekre ajánlott, mint például esküvők, gálavacsorák vagy akár elegánsabb üzleti találkozók. A finom kidolgozásnak köszönhetően ez az ékszer szett nem hivalkodó, mégis elegáns megjelenést biztosít, ami kifinomult ízlésről árulkodik. A hipoallergén kialakítás miatt érzékeny bőrűek számára is ideális választás, így anélkül viselheted, hogy bármilyen kellemetlenséget okozna.

Stílustipp: Párosítsd ezt az ékszer szettet egy egyszerű, de elegáns estélyi ruhával, vagy viseld egy visszafogottabb, minimalista összeállításhoz, hogy a csepp forma és a csillogó ezüst igazán érvényesülhessen. Remek választás különleges alkalmakra, de egy romantikus vacsorán is megcsillanthatja szépségét.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
39 990 Ft
Bonus point : 600 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Hossz
3,2 cm
Súly
5 gr
Zár típusa
stekkeres (beszúrós)
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293179
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products