Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst merev fülbevaló kövekkel
Ezüst merev fülbevaló kövekkel
16 990 Ft
NEW

Ezüst merev fülbevaló kövekkel

Ez a merev lógós fülbevaló csillogó kövekkel eleganciát és finom csillogást hoz a megjelenésedbe. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült ékszer hipoallergén, így érzékeny bőrűek számára is tökéletes választás. A finoman csillogó kövek minden mozdulatnál ragyognak, így biztosítva, hogy a fülbevaló folyamatosan a figyelem középpontjában maradjon. A lógós kialakítás nőies és elegáns, miközben a kövek különleges ragyogása feldobja még a legegyszerűbb összeállítást is.

Ez a fülbevaló ideális választás lehet egy különleges eseményre, például esküvőre, vacsorára vagy bármilyen elegáns alkalomra, de akár mindennapi viseletként is tökéletes. A kövek elegánsan megcsillannak minden mozdulatnál, így garantáltan figyelemfelkeltő és kifinomult kiegészítő lesz.

Stílustipp: Viseld ezt a fülbevalót egy elegáns, földig érő ruhával vagy egy egyszerű koktélruhával, hogy a fülbevaló csillogása legyen a középpontban. Párosíthatod egy finom, köves nyaklánccal, hogy teljes legyen az összhang, de akár egy egyszerű, letisztult karkötővel is tökéletesen mutat. Kiváló választás egy esti eseményre vagy egy elegáns vacsorára.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
16 990 Ft
Bonus point : 255 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
2,9 cm
Súly
1.9 gr
Zár típusa
stekkeres (beszúrós)
Certifikát
igen
Article No.
293181
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products