Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst kígyó kis karika fülbevaló kék szemekkel
Ezüst kígyó kis karika fülbevaló kék szemekkel
14 990 Ft
NEW

Ezüst kígyó kis karika fülbevaló kék szemekkel

Ez a kígyó motívummal ellátott kis karika fülbevaló igazi figyelemfelkeltő darab. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén ékszer egyszerre sugároz eleganciát és rejtett erőt. A kígyó szimbólum évezredek óta az újjászületést és a bölcsességet jelképezi, ami különösen egyedi hangulatot ad ennek a fülbevalónak. A karika forma klasszikus és sokoldalú, így bármilyen szettbe beilleszthető, a kígyó motívum pedig hozzáad egy kis misztikumot és karaktert.

Ez az ékszer tökéletes választás, ha szereted az egyedi darabokat, de nem szeretnél túlságosan kirívó lenni. A kígyó finom kidolgozása és az ezüst csillogása kiemeli viselője egyéniségét, anélkül hogy túlzottan hivalkodóvá válna. Egyaránt viselheted hétköznapi outfitekhez vagy különleges eseményeken, amikor valami igazán egyedit szeretnél mutatni.

Stílustipp: Viseld ezt a kígyó motívumos karika fülbevalót egy elegáns blézerrel és farmerral a modern, mégis kifinomult megjelenésért. Ha esti programra készülsz, párosítsd egy merészebb rúzzsal és letisztult ruhával, hogy a fülbevaló igazán kiemelkedjen. Ideális választás azoknak, akik szeretnek különleges részletekkel játszani a megjelenésükben.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
14 990 Ft
Bonus point : 225 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/átmérő
1,3 cm
Súly
2 gr
Zár típusa
francia zár
Certifikát
igen
Article No.
293183
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products