Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

NEW

Gyöngyház ezüst 3 részes ékszer szett medál fülbevaló gyűrű

Ez a gyöngyház és ezüst kombinációjával készült háromrészes ékszer szett igazi klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból.

A medál, fülbevaló és az állítható gyűrű mindegyikét finom gyöngyház betét díszíti, amely lágyan tükrözi a fényt, és visszafogott eleganciát sugároz. A 925-ös Sterling ezüst alap garantálja, hogy ezek az ékszerek hipoallergének, így minden bőrtípus számára kényelmes viseletet biztosítanak. 

A szett minden darabja egyedi, de harmonikusan kiegészítik egymást, így tökéletes választás lehet különleges alkalmakra, de akár mindennapi viseletként is megállja a helyét. A gyöngyház visszafogott fénye diszkrét eleganciát kölcsönöz, így ez a szett a letisztult, természetes szépség szerelmeseinek készült.


Stílustipp: Viseld ezt a szettet pasztell színű ruhákkal, vagy válassz egy finom fehér blúzt, hogy a gyöngyház ragyogása érvényesülhessen. Egy laza konty vagy lágy hullámok a hajban tökéletesen illenek hozzá, és hangsúlyozzák az ékszer finom eleganciáját. Kiváló választás lehet esküvői kiegészítőként is, ha egy természetes, mégis kifinomult stílust keresel.

Out of stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
28 470 Ft
Bonus point : 427 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Állítható
igen, 53 és 60 között
Súly
3.8 gr
Zár típusa
stekkeres (beszúrós)
Certifikát
igen
Article No.
293187
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products