Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Zöld köves ezüst csepp medálos nyakék
Zöld köves ezüst csepp medálos nyakék
29 990 Ft
NEW

Zöld köves ezüst csepp medálos nyakék

Ez a gyönyörű ezüst nyakék zöld csepp alakú medállal kifinomult és természetközeli eleganciát sugároz. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült nyakék hipoallergén, így érzékeny bőrűek számára is ideális választás. A csepp forma a nőiesség és a természet szimbóluma, míg a zöld kő az élet és a harmónia energiáját hordozza magában. Ezt a nyakéket viselve olyan hatást kelthetsz, mintha a természet egyik legszebb alkotását hordoznád magadon.

Ez a nyakék tökéletes választás egy különleges eseményre, például esküvőre, ünnepi vacsorára vagy egy elegáns összejövetelre. A zöld kő csillogása könnyedén feldobja még a legegyszerűbb ruhát is, miközben az ezüst medál visszafogottan elegáns megjelenést kölcsönöz. Viseld ezt az ékszert, ha szeretnéd kihangsúlyozni természetes szépségedet és stílusos eleganciádat.

Stílustipp: Párosítsd ezt a zöld csepp nyakéket egy lágy esésű, világos ruhával, hogy a zöld kő igazán kiemelkedhessen. Ha valami különlegesre vágysz, viseld pasztellszínű összeállítással, ami még inkább kihangsúlyozza a zöld kő természetes színét. Tökéletes választás egy tavaszi vagy nyári eseményre, de akár egy romantikus vacsorára is viselheted.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
29 990 Ft
Bonus point : 450 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
2,5 cm
Állítható
igen, 40 cm és 45 cm között
Súly
3.7 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293196
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products