Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Zöld köves ezüst csepp fülbevaló
Zöld köves ezüst csepp fülbevaló
29 990 Ft
NEW

Zöld köves ezüst csepp fülbevaló

Ez a finom, zöld köves csepp alakú fülbevaló a természet szépségét és frissességét idézi. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén ékszer tökéletes választás azoknak, akik szeretik az elegáns és természetközeli darabokat. A csepp forma a finomságot és nőiességet jelképezi, míg a zöld kő élettel és frissességgel tölti meg az ékszert. Ideális választás különleges eseményekre, de akár hétköznap is viselheted, ha egy kis eleganciára vágysz.

A fülbevaló finom csillogása elegánssá varázsolja bármilyen összeállításodat. A zöld kő a természetesség és a harmónia szimbóluma, ami különösen jól mutat tavasszal és nyáron, amikor a természet színei is életre kelnek körülöttünk. Kombináld más zöld köves ékszerekkel a tökéletes megjelenésért, vagy viseld önmagában, hogy a fülbevaló legyen a központi elem.

Stílustipp: Viseld ezt a fülbevalót egy egyszerű, fehér ruhával, hogy a zöld kő igazán kiemelkedhessen. Tökéletes választás egy elegáns eseményre, például esküvőre vagy színházi előadásra. Ha hétköznapra választod, egy egyszerű blúzzal és farmerral is tökéletesen mutat.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
29 990 Ft
Bonus point : 450 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
2,5 cm
Súly
4 gr
Zár típusa
stekkeres (beszúrós)
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293197
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products