Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

NEW

Ezüst fülbevaló szögletes csiszolású zöld kővel

Ez az ezüst fülbevaló modern eleganciát sugároz, amit a szögletes csiszolású zöld kövek csillogása igazán különlegessé teszi. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén darab finoman hangsúlyozza viselője egyediségét. A letisztult négyzet forma a modern dizájn egyik kedvenc motívuma, míg a zöld kő a természet és az élet szimbólumaként tűnik fel, így egyensúlyba hozza a klasszikus és kortárs elemeket.

Ez a bedugós fülbevaló nemcsak különleges alkalmakra, de hétköznapi viseletre is ideális választás. A zöld kövek elegánsan emelik ki a fülcimpát, míg a négyzet forma egyszerűsége tökéletesen illik egy visszafogottabb vagy letisztult stílushoz. Tökéletes választás, ha szereted a modern, minimalista vonalakat, de egy kis extra csillogásra vágysz a mindennapokban.

Stílustipp: Viseld ezt a fülbevalót egy egyszerű fekete ruhával, hogy a zöld kő igazán ragyogjon. Ideális választás munkahelyi megbeszélésekre vagy hivatalos eseményekre, de egy elegáns esti programon is megállja a helyét. Párosítsd egy zöld köves nyakékkel vagy zöld köves karkötővel a tökéletes harmóniáért.

Out of stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
13 990 Ft
Bonus point : 210 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
1,2 cm
Súly
1.8 gr
Zár típusa
stekkeres (beszúrós)
Certifikát
igen
Article No.
293198
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products