Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst karkötő szögletes csiszolású zöld kővel
Ezüst karkötő szögletes csiszolású zöld kővel
44 990 Ft
NEW

Ezüst karkötő szögletes csiszolású zöld kővel

Ez az ezüst karkötő a luxus és az elegancia tökéletes találkozása. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült karkötő hipoallergén, így érzékeny bőrűek is bátran viselhetik, anélkül hogy irritációt okozna. A finoman megmunkált láncszemek letisztult megjelenést biztosítanak, melyet a három csillogó zöld kő tesz igazán különlegessé. A zöld szín harmóniát és természetességet sugároz, ami bármelyik szettbe könnyedén beleilleszthető, legyen szó akár egy hétköznapi, munkahelyi összeállításról vagy egy esti vacsoráról.

A karkötő elegáns kialakítása miatt tökéletes választás, ha egyszerű, de mégis figyelemfelkeltő kiegészítőt keresel. A zöld kövek visszafogottan ragyognak, mégis elég feltűnőek ahhoz, hogy az ékszer egy különleges alkalmon is helyt álljon, például egy esküvőn vagy elegáns vacsorán. Kombináld más zöld köves ékszerekkel a harmonikus megjelenésért, vagy viseld önmagában, hogy kiemeld a karkötő egyediségét.

Stílustipp: Viseld ezt az ékszert egy finom, pasztellszínű ruhával, hogy a zöld kő igazán érvényesülhessen. Tökéletes kiegészítő lehet munkahelyi megbeszélésekhez vagy akár egy esti koktélpartihoz is. A színe miatt tavaszi és nyári összeállításokban különösen jól mutat, de idén ősszel is igazán trendinek számít.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
44 990 Ft
Bonus point : 675 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/átmérő
0,6 cm
Állítható
igen, 16 - 19 cm között
Súly
7.2 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293201
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products