Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst dupla szív gyűrű
Ezüst dupla szív gyűrű
15 990 Ft
NEW

Ezüst dupla szív gyűrű

Ez az ezüst gyűrű két egymásba fonódó szív motívummal az érzelmek és a kapcsolatok tökéletes szimbóluma. A 925-ös tisztaságú Sterling ezüstből készült, hipoallergén ékszer elegáns és finoman kidolgozott, így bárki számára tökéletes választás, aki szereti a romantikus, de visszafogott stílust. A két szív forma az összetartozás és a szeretet jelképe, így akár ajándékként is remek ötlet lehet, például évfordulóra, Valentin-napra vagy egy különleges alkalomra.

A gyűrű letisztult dizájnjának köszönhetően könnyedén beilleszthető a mindennapi viseletbe, de különleges eseményekre is tökéletes választás. Az egyszerűsége és a finom részletei miatt bármilyen outfitet elegánssá varázsol, miközben viselőjének stílusát és érzelmeit is tükrözi.

Stílustipp: Viseld ezt a gyűrűt egy romantikus összeállítással, például egy finom, pasztellszínű ruhával, hogy a gyűrű szív motívuma igazán kiemelkedhessen. Kiegészítheted más, szív alakú ékszerekkel is, például egy szív alakú medállal vagy fülbevalóval, de önmagában is elég karakteres ahhoz, hogy eleganciát sugározzon.

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
15 990 Ft
Bonus point : 240 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
1 cm
Súly
2.3 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Article No.
293203
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products