Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Ezüst medál A betű
Ezüst medál A betű
8 990 Ft
NEW

Ezüst medál A betű

Fedezd fel a személyes jelentéssel bíró ékszerek varázsát ezzel a csodaszép cirkónia kövekkel kirakott szív alakú A betű medállal! Ez a finoman megmunkált, 925-ös Sterling ezüstből készült medál tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék egyedi módon kifejezni önmagukat. A szívformát apró, csillogó cirkónia kövek díszítik, amelyek káprázatosan tükrözik vissza a fényt, ezáltal még különlegesebbé teszik az ékszert. A medál középpontjában egy letisztult, elegáns A betű található, amely még személyesebb üzenetet hordoz.

Viseld saját kezdőbetűddel, vagy válassz egy számodra fontos személy betűjét, és tedd emlékezetessé a mindennapokat ezzel az elegáns kiegészítővel. Ez a medál tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, hiszen a betű és a szív együttese különleges kapcsolatokat szimbolizálhat – akár barátság, szerelem vagy családi kötelék.

Viselheted önállóan, de más nyakláncokkal, medálokkal kombinálva is remekül mutat. A finom, ám mégis feltűnő ékszer könnyedén feldobja a mindennapi outfitedet, legyen szó hétköznapi viseletről vagy egy elegánsabb alkalomról. Ajándékozd meg magad vagy valaki mást egy olyan ékszerrel, ami igazán szívhez szól!

In stock
With free jewelry box/organza bag!
With same day pickup!
8 990 Ft
Bonus point : 135 Ft
Info
Anyag
Sterling ezüst (925), ródiumozott
Méret/hossz
2 cm kilonnal
Súly
1.3 gr
Certifikát
igen
Article No.
293503
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products