Beautiful pieces of jewelry with SAME DAY PICKUP - Choose from our collection!

Have some questions? Contact us +06-20/549-7969

Filter
Product status
Méret/hossz
Súly (gr)
1 gr - 2 gr

Betű medálok

Az ezüst betű medálok különleges és személyre szabott ékszerek, amelyekkel egyetlen szimbólummal is kifejezheted magad. Ezek a 925-ös Sterling ezüstből készült, letisztult és elegáns medálok egy-egy betűt formáznak, így tökéletes választások lehetnek a saját neved kezdőbetűjének, vagy akár a szerelmed, gyermeked, egy fontos személy monogramjának viselésére. Egy ilyen medál viselése személyessé teszi a megjelenésedet, miközben egyedi stílust is kölcsönöz.


20product 120

Az ezüst betű medálok minimalista kialakítása miatt sokoldalúan viselhetők, legyen szó hétköznapi vagy alkalmi megjelenésről. Egyszerű, mégis kifejező ékszer, ami szinte bármilyen öltözékhez illik, és könnyen párosítható más darabokkal is. Viselheted önmagában, vagy akár több betűt is rétegezhetsz, ha szeretnél különböző neveket, kezdőbetűket, szavakat egyszerre megjeleníteni.

Stílustipp: Ha kedveled a letisztult, személyes ékszereket, a betű medál tökéletes választás lehet egy egyszerű nyakláncon, akár hétköznapra, akár egy elegánsabb alkalomra. Kombináld egy másik finom ezüst nyaklánccal vagy vékony karkötővel, hogy még személyesebbé tedd a megjelenésedet. A betű medálok ajándéknak is kiválóak, ajándékozd meg vele a párod, a gyermeked, a nagyszülőket vagy legyen közös betű medálod a legjobb barátnőddel.

Ezek a medálok emlékeztetnek arra a személyre, amely számodra igazán fontos. Ráadásul a betűk egyszerűsége miatt könnyedén hozzáilleszthetők bármilyen más stílusú ékszerhez, így mindig stílusos maradhatsz. Fedezd fel a betű medálok varázsát, és add meg a megjelenésednek azt a plusz személyes érintést, amelyre mindig is vágytál!